8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Liturghia comunitară

17.00 Rozariu și adorație euharistică;

18.00 Sfânta Liturghie de seară;

 

După liturghia de dimineață, așteptăm toți părinții copiilor de la Prima Sf. Împărtășanie pentru o primă întâlnire organizatorică.

După liturghia de seară, tinerii sunt invitați să rămână la deschiderea anului catehetic cu o tematică specială prezentată de Surorile Pauline de la București.

Continuăm luna octombrie, închinată sfintei fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului.

Vineri, 13 octombrie când aniversăm 100 de ani de la ultima apariție a Sfintei Fecioare de la Fatima, s-a propus o zi de rugăciune mariană și în comunitatea noastră. Invităm grupul de adorație perpetuă precum și toți cei interesați să participe la o oră de adorație și rugăciune pentru binecuvântarea familiei și a întregii comunități. Sfântul Sacrament va fi expus după liturghia de dimineață până la liturghia de seară. Prin urmare doar săptămâna aceasta adorație care se făcea joi la trasul doi se va face vineri.

Duminică 15 octombrie vom avea Ziua Recoltei, prilej cu care vom aduce împreună mulțumire Domnului pentru roadele câmpului și pentru toate binefacerile primite în acest an. După Liturghie va fi o prezentare de produse agricole, din acest an și un program artistic susținut de ansamblul „Ecoul din Vale”. S-a propus ca anul acesta să luăm prânzul împreună la oratoriu. Gospodinele sunt așteptate sâmbătă dimineață pentru a pregăti cele necesare pentru Ziua Recoltei.

La rugămintea unor copii, începem de luni la ora 1500 programul „After School”, în colaborare cu tineri voluntari din comunitate. Dacă mai sunt tineri dornici să ajute pe cei mici la teme, să anunțe la biroul parohial.

Abonații care nu au luat noul număr al publicației Mesagerul sfântului Anton, Lumina creștinului și Isus Prietenul copiilor, sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Duminica viitoare, 15 octombrie, la ora 11.00 va avea loc la Somușca, hramul dedicat sfântului evanghelist Luca.

Mulțumim voluntarilor de pe sectorul 1 Valea Dragă, care au ajutat sâmbătă la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare sunt invitați să se mobilizeze cei de pe sectorul 2 V.D.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!