8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

17.30 Calea sfintei cruci.

18.00 Sfânta liturghie de seară;

 

Odată cu schimbarea orei liturghia de seară va fi zilnic la ora 18.00. Calea sfintei Cruci și adorația la 17.30.

Lucrătorii postului de Poliție Faraoani vă aduc la cunoștință că la data de 4 aprilie 2017, între orele 9-16, la sediul Primăriei se va organiza o acțiune de schimbare sau întocmire a buletinului.

Din partea Primăriei am primit următorul anunț: S-au făcut controale pe raza comunei și s-au găsit multe obiecte aruncate pe malul pârâului și în alte locuri. Cei de la județ au dat avertismente și la primele abateri se vor da și amenzi. Prin urmare s-a hotărât să nu se mai arunce la întâmplare ambalaje din material plastic, sticlă, cartoane, îmbrăcăminte uzată, etc. Toate acestea vor fi colectate selectiv în saci de nylon și vor fi ridicate în ultima zi de joi a fiecărei luni. Mai multe detalii vor apărea și în noul număr al revistei noastre locale.

În a doua duminică din postul mare, colecta a fost pentru proiectele Caritas din dieceza de Iași și în mod deosebit fondurile colectate vor fi folosite pentru susținerea C.I.D. În parohia noastră s-au colectat 800 de lei. Mulțumim tuturor susținătorilor acestui proiect. Reamintim că anul acesta vom creea și în comunitatea noastră un C.I.D. care va avea sediul la casa dăscălească. Cei interesați să beneficiați de serviciile acestui centru vă puteți înscrie la biroul parohial.

A sosit noul număr al revistei Isus prietenul copiilor. Abonații sunt invitați la biroul parohial unde puteți găsi cărți și alte obiecte religioase

Mulțumim celor de pe sectorul Costița pentru ajutorul dat la curățenia din biserică precum și celor care au ajutat la alte lucrări. Sâmbăta viitoare vom relua curățenia în biserică cu sectorul I de pe Valea Dragă.

 

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și

un post mare plin de haruri!