8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară cu bilanțul după sfințirea caselor și binecuvântarea apei.

16.30 Adorație euharistică.

17.00 Sfânta liturghie de seară;

 

La încheierea binecuvântării caselor, aducem mulțumiri tuturor celor care ne-au primit și ne-am rugat împreună pentru un an nou mai bun, cu binecuvântarea și ajutorul Domnului. Cei mai mulți credincioși au apreciat lucrările care s-au făcut până acum și doresc să continuăm înfrumusețarea bisericii. Mulțumim celor care au reușit să achite simbria și celelalte oferte pentru încălzirea bisericii și lucrările de renovare a altarului și a pavimentului bisericii.

 

Catehezele copiilor de clasele 1-VIII și ale tinerilor, se reiau de pe data de 10 respectiv 11 februarie, când va începe și semestrul al doilea școlar. Până atunci copii sunt așteptați sâmbăta la ora 16.00 pentru pregătirea liturghiei duminicale și ocazii de spovezi în timpul rozariului.

 

Din partea episcopiei am primit zilele recente decretul episcopal pentru promulgarea regulamentului de organizare și funcționare a cimitirelor în dieceza de Iași începând cu 1 ianuarie 2018. Vom reveni în duminicile viitoare cu mai multe detalii pentru a avea un cimitir cât mai îngrijit și bine organizat. (cateheză)

 

A sosit publicația Lumina Creștinului pe luna Ianuarie și De la Răsărit la Apus pentru ianuarie-februarie 2018. La birou găsiți și diferite modele de calendare pentru anul 2018.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Jos, care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbătă așteptăm voluntari de pe sectorul III Valea de Jos.

 

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!