Anunțuri

 

Duminică, 02 septembrie

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

Începând de mâine, liturghia de seară, în timpul săptămânii va fi la ora 18:00.

 

Sâmbătă, 8 septembrie, avem sărbătoarea Nașterii sfintei fecioare Maria. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă suntem invitați să participăm fie la liturghia de dimineață (ora 6.30), fie la liturghia de seară (ora 18.00).

 

Sâmbătă, 8 septembrie va avea loc la Oratoriul Don Bosco din Bacău „Ziua verilor împreună”. Copii și tinerii din comunitate care doresc să participe la acest eveniment sunt rugați să treacă la biroul parohial pentru înscriere.

 

Sâmbătă, 22 septembrie, va avea loc la Nisiporești-Neamț, beatificarea Veronicăi Antal. Cei care doresc să participe sunt rugați să se înscrie din timp la biroul Parohia.

 

Duminica viitoare, la ora 11.00 va fi hramul comunității din Valea Seacă. Pentru a da posibilitatea credincioșilor din comunitate să participe la aceste hramuri, liturghia de duminica viitoare de la ora 11 va fi suspendată.

 

Duminica viitoare, 9 septembrie, vom celebra liturghia de dimineață pentru toți copii și adolescenții care vor începe noul an școlar. Recomandăm tuturor copiilor o spovadă bună la încheierea vacanței pentru ca Isus să ne însoțească și să ne ocrotească și în noul an. Recomandăm tuturor părinților sau bunicilor să-și trimită copii și nepoții la grădiniță și la școală pentru a primi o educație cât mai bună.

 

Felicităm credincioșii din comunitate care au făcut curățenie a mormintele rudelor înmormântate în cimitirul nostru, dar rugăm pe cei care încă nu au îngrijit mormintele celor dragi dar și pe cei care au lăsat buruienile prin cimitir să le ducă la locul special amenajat în spatele cimitirului. Mulțumim tuturor pentru înțelegere.

 

Vom tipări curând un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în următoarea săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

 

Mulțumim credincioșilor care în ultima săptămână au făcut o ofertă pentru lucrările de la interiorul bisericii. Mulțumim și credincioșilor de pe sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare sunt invitați la curățenie voluntari de pe sectorul Costița.

 

Au sosit revistele Lumina creștinului și De la Răsărit până la Apus pe luna septembrie.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!