08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

După liturghia de la ora 11.00, terțiarii sunt invitați la momentul de rugăciune „Coroana Franciscană”.

Luni, la ora 9.00, la capela din cimitir va fi înmormântarea răposatei Ciuraru Roza. Programul rămâne neschimbat, va fi liturghie atât dimineața cât și seara. Priveghiul va fi duminică la ora 19.30.

Miercuri, 22 iulie, începând cu ora 9.30, terțiarii din comunitate, sunt invitați la o zi de reculegere împreună cu asistentul spiritual, pr. Anton Acatrinei.

Pentru cei care doresc să urmeze cursurile de formare ale Seminariilor din Bacău și Iași, va mai fi o sesiune de examene

Duminica viitoare, 26 iulie, în cadrul liturghiei de dimineață va fi Prima Sfântă Împărtășanie a copiilor din comunitatea noastră. Vineri, la ora 17.00 va fi examinarea copiilor, iar sâmbătă începând cu ora 16.30 va fi spovada lor și a membrilor familiei. Tot sâmbătă seara, după liturghia de seară, părinții copiilor sunt invitați să ajute la pregătirea bisericii pentru sărbătoare.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I, Valea de Sus, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul II Valea de Sus.

Vestiri (ora 11.00)

Vă dorim o săptămână binecuvântată!