Anunțuri

 

Duminică, 17 septembrie

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

Continuăm și în zilele următoare novena de pregătire pentru sărbătoarea sfântului Mihail, care se va celebra în comunitatea noastră duminica viitoare. Începând de joi vom avea și ocazii specială de spovezi începând cu ora 18.00 pentru a putea beneficia cu toții de indulgența plenară a hramului. Duminica viitoare vom celebra prima liturghie la 8.30 la care sunt invitați toți copii și cei care nu au posibilitatea să vină la altă sfântă liturghie. La ora 11.00 va fi liturghia solemnă a hramului la care va predica părintele Cristinel Fodor. Seara va mai fi o sfântă liturghie la ora 18.00

 

Persoanele care coordonează Centrul de Îngrijire la Domiciliu au primit de curând diferite articole de îmbrăcăminte pentru cei asistați, dar și pentru cei interesați să cumpere la un preț simbolic aceste articole. Cei care doriți să achiziționați articole pentru copii, tineri sau adulți puteți trece pe la sala mică a Oratoriului nostru pentru a vedea ofertele speciale.

 

Vineri, 22 septembrie, începând cu ora 9.00 invităm voluntari care să ajute la pregătirea bisericii pentru sărbătoarea hramului.

 

Astăzi, 17 septembrie între orele 9:30-15:00 echipa ECIM în colaborare cu primăria Faraoani organizează la Oratoriul din Valea Mare Târgul locurilor de muncă la care vor fi prezenți angajatori care caută tineri și adulți pentru diferite locuri de muncă. Vă rugăm să anunțați și alte persoane despre această ofertă.

 

A apărut revista locală Ecouri din Vale nr. 20. Feciorii de biserică vor distribui această publicație fiecărei familii. Recomandăm să citiți articolele din acest număr care se adresează tuturor categoriilor de persoane.

 

Mulțumim și celor de pe sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia din biserică.

 

Mulțumim credincioșilor care au oferit din puținul lor, pentru familia Duma Iosif, de pe Valea de Jos a cărei gospodării a avut de suferit din cauza unui incendiu provocat de un trăsnet, la ultima ploaie. Suma strânsă a fost 980 Lei și 200 euro.

 

Mulțumim binefăcătorilor care în ultima perioadă au făcut diferite oferte pentru restaurarea bisericii.

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!