08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunității

17.30: Adorație

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Astăzi, fiind sărbătoarea Porțiunculei, avem posibilitatea dobândirii indulgenței plenare, fiind spovediți, împărtășindu-ne, vizitând biserica parohială și rugându-ne: Tatăl nostru; Crezul și o rugăciune după intenția sfântului Părinte.

Luni, 3 august, la ora 10.00, va avea loc la capela cimitirului, liturghia de înmormântare a răposatului Ciuraru Mișca Anton. Priveghiul va fi duminică, 2 august, la ora 19.30.

Joi, 6 august, în sărbătoarea Schimbării la față a Domnului, sfintele liturghii vor fi la 9:00 și seara la ora 19:00. De asemenea, vă amintim că joi, 6 august, în sărbătoarea „Schimbarea la Faţă a Domnului”, începând cu ora 11.00, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iaşi va avea loc Liturghia Crismei și aducerea de mulțumire la un an de la consacrarea episcopală a episcopului Iosif Păuleț.

Tot joi, începem şi Novena de pregătire la Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

Dacă mai sunt persoane care nu și-au ridicat cărțile de identitate noi, sunt invitate să treacă pe la postul de poliție.

Săptămâna aceasta avem prima vinere și prima sâmbătă din luna august. Vineri, vom merge să vizităm bătrânii și bolnavii din sat.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I, Valea de Jos, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul II Valea de Jos.

Au sosit la biroul parohial revistele Lumina creștinului pe luna august și De la Răsărit la Apus pe următoarele două luni.

Vestiri: 11:00.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!