Anunțuri 26 noiembrie 2017

Cristos Regele Universului

 

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.00 Adorație euharistică

17.00 Sfânta liturghie de seară – cateheza tinerilor

 

După liturghia de la ora 11.00 vom avea adorație perpetuă ca și în anii precedenți (12-13 adorație particulară pentru cei care nu pot participa la o altă oră; 13-14 adorația copiilor; 14-15 adorația tinerilor 15-16 adorația asociațiilor locale și grupurile de rugăciune; 16-17 adorația comunitară).

 

Amintim celor interesați că duminica trecută s-au strâns 187 ron, la colecta pentru susținerea seminariilor noastre diecezane.

 

Marți, la noi în biserică este zi de reculegere pentru terțiari. Cei care doresc să participe sunt așteptați cu mare bucurie. Liturghia va fi la ora 12.

 

Miercuri, 29 noiembrie, vom începe novena de pregătire pentru solemnitatea Neprihănitei Zămisliri a Sfintei Fecioare Maria.

 

Joi, după amiază, toți copii din localitate, întrucât au vacanță, sunt așteptați pentru a petrece o după amiază împreună. Va fi un program recreativ – educativ – distractiv (muzică, dans, concurs, karaoke, bingo, premii). Va fi și un moment prielnic de a ne pregăti pentru Advent.

 

Sâmbătă seara vom binecuvânta coroana de Advent și vom aprinde prima lumânare, fiind ajunul primei duminici din postul Crăciunului.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul I Valea Dragă.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!