08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară.

17.30: adorație euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară, urmată de cateheza tinerilor la care va fi prezent pr. Florin Sescu.

 

 

Astăzi este hramul comunității din Barați, Coborârea Duhului Sfânt. Sfânta Liturghie solemnă va fi la ora 11:00.

 

La sf. Liturghie din această seara va fi prezent pr. Florin Sescu, dorind să vă mulțumească pentru generozitatea dumneavoastră legată de misiuni.

 

În prima sâmbătă din luna iunie (2 iunie), va avea loc Ziua copilului pe plan diecezan la Cleja. Copii care doresc să participe la această sărbătoare sunt rugați să se înscrie cât mai curând la biroul parohial.

 

Întrucât, în a doua jumătate a lunii iulie (16-22), vom avea campusul parohial Vara Împreună, invităm adolescenții și tinerii care doresc să fie animatori, să se înscrie cât mai curând la biroul parohial.

 

Întrucât se apropie luna iunie când va apărea un nou număr al revistei noastre locale, rugăm pe cei cu inspirație de a scrie articole sau poezii să le aducă la biroul parohial până la mijlocul lunii iunie. Tema revistei este despre luna Maicii Domnului și luna inimii lui Isus precum și articole despre copii și familie. Vă mulțumim de colaborare!

 

A apărut revista Mesagerul Sf. Anton. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial pentru a ridica revista.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I Valea Dragă care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe Sectorul II Valea Dragă.

 

 

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!