08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

 

Mulțumim vălemărenilor întorși acasă din străinătate care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Ne vom ruga în continuare pentru toți cei care au contribuit și vor contribui la lucrările de renovare a interiorului bisericii noastre.

 

Mulțumim credincioșilor din sat care ne-au ajutat la buna desfășurare a pelerinajului anual de la Ciciola.

 

Se apropie luna septembrie când se va tipări un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în următoarea săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

 

Duminica viitoare, liturghia de dimineață va fi celebrată de un părinte misionar din Kenya, Chelaru Dămoc Cezar ca mulțumire iar cei care vor dori să susțină în continuare misiunile, o pot face după Sf. Liturghie.

 

Mulțumim voluntarilor de pe Valea de Jos, sectorul II, care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare rugăm să se mobilizeze credincioșii de pe sectorul III, Valea de Jos.

 

S-a tipărit de curând noua ediție a cărții de rugăciuni pe care o puteți găsi și la biroul nostru parohial alături de alte cărți și obiecte religioase.

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!