Anunțuri

 

Duminică, 19 august

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

 

 

 

După sf. Liturghie cei care au primit sf. Mir sunt așteptați la biroul parohial pentru a primi dvd-ul cu filmarea sărbătorii.

 

Astăzi, va mai fi o liturghie în biserică la ora 11:00. Liturghia de seară se va celebra la ora 18:00 în cimitir, comemorându-i pe cei care au murit în accidentul de pe Valea Uzului, în urmă cu 30 de ani. Va fi prezent și episcopul Petru Gherghel.

 

Miercuri, 22 august, dacă vremea va fi prielnică, la ora 9.00 vom merge din fața bisericii spre capela de la Ciciola dedicată sfintei fecioare Maria Regină, unde vom celebra o sfântă liturghie pentru înaintașii noștri, care au murit în acele locuri. Dacă va ploua, la ora 10.00 vom începe în biserică Rozariul, urmat de Calea sfintei Cruci și sfânta Liturghie.

 

Cei care doresc să participe la pregătirea sarmalelor și a mălaiului sunt așteptate marți începând cu ora 11:00, iar cine vrea să ofere diverse produse pentru această sărbătoare, le pot aduce la parohie, în spate la bucătărie J, până marți dimineața.

 

Mulțumim vălemărenilor întorși acasă din străinătate care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Cei care mai doresc binecuvântarea caselor ne pot anunța la biroul parohial. Cei care doresc pot pune oferta pentru continuarea lucrărilor de la biserică, în cutia de la intrarea în biserică sau pot aduce la biroul parohial. Mulțumim anticipat tuturor pentru colaborare și vă asigurăm de rugăciunile noastre

 

Cei care aveți abonament la publicația „De la Răsărit până la Apus”, sunteți invitați să treceți pe la biroul parohial pentru a vi le procura.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I, Valea de Jos, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul II Valea de Jos.

 

 

 

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!