8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară + repetiție;

16.30 Adorație euharistică

17.00 Sfânta liturghie de seară

Am început Adventul, postul Crăciunului, în care suntem invitați să participăm mai des la sfânta Liturghie și la sfintele sacramente. La fiecare liturghie va fi o meditație care să ne pregătească pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. Anul acesta, episcopul wIosif, a propus spre meditare un drum de speranță

Amintim celor interesați că duminica trecută s-au strâns 1100 ron, la colecta pentru susținerea seminariilor noastre diecezane.

Duminică, 6 decembrie, la ora 1100, va avea loc la Bacău centru, hramul sfântului Nicolae.

Marți, vom începe novena de pregătire și pentru comemorarea episcopului nostru martir Anton Durcovici, care se va celebra în ziua de 10 decembrie.

Persoanele care doresc să se aboneze la publicațiile diecezane (Lumina creștinului, De la Răsărit la Apus, Mesagerul sau Isus prietenul copiilor) sunt rugate să se anunțe cât mai curând la biroul parohial.

S-a început adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarea săptămână așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

Duminica viitoare, la liturghia de seară va avea loc depunerea adeziunii pentru membrii Acțiunii Catolice.

Cei care aveți pământ în arendă la Bortoș Andrei și Diac Cătălin sunteți invitați să ridicați arenda joi, vineri sau sămbătă între orele 9-16, de la fostul sediu vin-alcool.

Mulțumim tinerilor care s-au implicat în pregătirea coroanei de advent.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul III Valea de Jos.

Vă dorim tuturor un Advent plin de haruri!