3

8.30 liturghia copiilor

11.00 Sfânta Liturghie comunitară.

16.00 Adorație euharistică și rozariu

17.00 Sfânta liturghie de seară;

Astăzi, după fiecare liturghie vom primi binecuvântarea cu lumânările la gât prin mijlocirea sf. Blaziu episcop martir.

După cum știm, în perioada 31 mai 2 iunie, papa Francisc va vizita România. La Iași, sfântul Părinte va ajunge pe 1 iunie. Pentru o mai bună organizare a acestui eveniment, am fost rugați din partea episcopiei să întocmim o listă cu toți cei care vor să participe la această întâlnire. Cei interesați vă puteți înscrie la biroul parohial.

Ca și în anii trecuți, cei care sunt angajați pot direcționa 3,5% din impozitul pe venit, către CID din comunitatea noastră. În zilele următoare veți putea găsi la biroul parohial și formularul necesar.

Sâmbătă, 9 februarie 2019, la Centrul ”Gaudium et spes” de la Traian, va avea loc o întâlnire specială cu oameni speciali, cu ”familia rănită”. Pot participa soți care suferă unul din cauza celuilalt sau din alte cauze care nu au nimic în comun cu propria familie. Este un curs adresat familiilor care trec prin momente de criză sau chiar despărțite.

Au sosit revistele Lumina creștinului și Mesagerul Sf. Anton pe luna februarie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I Valea de Jos care au ajutat sâmbătă la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare sunt invitați credincioșii din sectorul II Valea de Jos să se organizeze pentru curățenia săptămânală.

La binecuvântarea caselor din comunitatea noastră, am găsit următoarea statistică:

Nr. Familii – 698

Familii Întregi – 347

Familii Jumătăți – 254

Familii plecate – 86

Persoane plecate – 476

Flăcăi, fete bătrâne (nemăritate) – 56

Familii iregulare (divorțați, concubinari, despărțiți) – 41

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată.