8.30: liturghia copiilor.

11.00: Sfânta Liturghie comunitară.

17.30: adorație euharistică în cinstea lui Isus îndurătorul.

18.00: Sfânta Liturghie de seară urmată de ceremonia Primondei.

 

La ora 11.00 va fi hramul Divinei Îndurări la biserica a II-a din Valea Seacă. Cei care doresc la ora 9:45 vor putea merge împreună în procesiune din fața bisericii.

 

După cum este tradiția, ca în prima duminică după Paști să aibă loc Primonda, anul acesta ceremonia va avea loc după liturghia de la ora 18.00. Vă invităm și vă așteptăm cu drag la spectacolul pregătit special pentru acest eveniment. (Va participa și ansamblul „Ecoul din Vale”).

 

Începând de mâine, sfintele Liturghii de luni până vineri va fi: dimineața la ora 6:30 iar seara la ora 19:00. Sâmbăta va fi dimineața la 6:30 iar seara la ora 18:00. Duminica rămâne programul obișnuit: 8:30; 11:00 și 18:00.

 

Amintim celor interesați că în Vinerea sfântă s-au strâns 800 ron la colecta specială pentru Țara Sfântă iar în noaptea și ziua de Paști colecta specială pentru seminar a fost de 2100 ron. Mulțumim tuturor pentru contribuție.

 

Amintim celor care fac curățenie la mormintele celor dragi din cimitir să nu lase resturi vegetale sau alte gunoaie în jurul mormintelor. Toate acestea se duc la locul special amenajat în spatele cimitirului.

 

Sâmbăta viitoare sunt invitați la curățenia în biserică cei din sectorul II Valea de sus.

 

Sâmbătă vom relua programul catehetic pentru clasele I-VIII începând cu ora 16:00. Întâlnirea cu ministranții va fi la ora 15:30.

 

Au apărut revistele Lumina Creștinului, Isus Prietenul Copiilor, Mesagerul Sf. Anton și de la Răsărit la Apus pentru următoarele luni. Cei abonați sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

 

Vă dorim tuturor un timp pascal plin de bucuria învierii Domnului!