08.30: liturghia copiilor.
11.00: Sfânta Liturghie comunitară.
17.30: adorație euharistică cu rozariu inclus.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.

În vederea susţinerii programului de extindere a difuzării emisiunilor Radioului Maria în teritoriul diecezei noastre, s-a propus pentru această duminică, la finalul sfintelor Liturghii să se facă o colectă pentru Radio Maria. Două persoane, la ieşirea din biserică, la finalul sfintelor Liturghii, vor aduna oferta dumneavoastră. Vă mulțumim anticipat pentru colaborare.
Miercuri, 13 mai, fiind ziua bolnavului pe plan diecezan, vom avea o liturghie specială la ora 18.00 pentru bătrânii și bolnavii comunității noastre. Vă invităm să-i aduceți pe cei bolnavi la această sărbătoare a lor, iar dacă nu aveți posibilitatea să-i transportați puteți anunța la parohie sau la membrii Acțiunii Catolice pentru a ajuta la deplasarea lor. (după liturghie va fi la Oratoriu un program special dedicat lor ).
Joi, 14 mai, celebrăm sărbătoarea Înălțării Domnului. Liturghia de dimineață se va celebra la ora 11.00 în cimitir, iar cea de seară la ora 18.00. după liturghia de la ora 11.00 vor fi mai mulți preoți la dispoziție pentru pomenirea eroilor și a credincioșilor răposați.
Vineri, 15 mai 2015, între orele 10.00-12.00, cei interesați pot efectua la Oratoriu, prin intermediul unei echipe de specialiști din Bacău un control oftalmologic gratuit cu posibilitatea de a comanda ochelari în condiții avantajoase.
Sâmbătă, 16 mai începând cu ora 16.00 copii de clasa a treia vor face prima spovadă. Pentru a fi o sărbătoare de familie sunt invitați să se pregătească sufletește atât părinții cât și frații mai mai ai sărbătoriților.
Prima sfântă Împărtășanie a avea loc duminică, 17 mai la ora 8.30. Copii sunt așteptați la biserică la ora 8.00 pentru ultima repetiție.
Duminica viitoare, 17 mai, la ora 11.00 va fi hramul la parohia
„Isidor Plugaru” din Trebeș.

Vă dorim o lună mai cu binecuvântarea Maicii Domnului!