08.30: Liturghia copiilor.
11.00: Sfânta Liturghie comunitară.
17.30: adorație euharistică.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.
Mâine, a doua zi de Rusalii, prima liturghie va fi la ora 8.00 iar a doua seara la ora 19.00.

Întrucât au mai rămas doar două săptămâni până în duminica în care copii din clasa a treia îl vor primi pentru prima dată pe Isus în inima lor, începând de mâine vor avea pregătire în fiecare zi începând cu ora 17.00.

După cum mulți dintre dumneavoastră știți, vineri, 20 mai, începând cu ora 18.00, vom avea în biserica noastră noaptea de veghe până sâmbătă dimineață la ora 6.00. Vor participa credincioși din mai multe dieceze din țară și rugăm pe cei din Valea Mare să nu aglomereze locurile din mijlocul Bisericii, acestea fiind prioritare pentru oaspeți. Ne vom ruga pentru intențiile tuturor celor prezenți, pentru pace în familii, în comunitate și în țară, pentru ispășirea păcatelor, pentru întoarcerea păcătoșilor și pentru apărarea vieții. Cei care nu reușiți să participați la acest program special, aveți ocazia să ascultați în direct la Radio Maria.

În prima sâmbătă din luna iunie va avea loc Ziua copilului pe plan diecezan la Nicolae Bălcescu. Copii care doresc să participe la această sărbătoare sunt rugați să se înscrie cât mai curând la biroul parohial.

Într-un mesaj recent pentru credincioșii din România, păstorii Bisericii Catolice îndeamnă „pe fiecare creştin şi pe toţi oamenii de bună credinţă să-şi exercite dreptul şi responsabilitatea de a participa la vot, pentru alegerile locale din 5 iunie 2016.”

La biroul parohial puteți găsi diverse cărți, CD-uri și obiecte religioase.

Vă dorim o lună mai cu binecuvântarea Maicii Domnului!