8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
16.30 Adorație euharistică.
17.00 Sfânta liturghie de seară;

S-a definitivat statistica comunității pentru anul 2015 și precizăm că din cele 600 familii luate în evidență, 340 sunt familii întregi iar 260 sunt jumătăți. Numărul credincioșilor a scăzut la 1880.
Familiile care doresc să programeze Sfinte Liturghii pentru diverse aniversări, sunt rugate să anunțe la biroul parohial cu cel puțin trei luni înainte pentru a fi siguri că vor găsi loc liber. În fiecare vineri vom celebra o liturghie pentru răposații familiilor și pentru sufletele din Purgator, iar marțea se celebrează sfinte Liturghii pentru cei vii și pentru cinstitorii Sfântului Anton.

Joi 28 ianuarie începând cu ora 12.00 va fi la Școala din Valea Mare o echipă de oftalmologi pentru controlul sănătății ochilor și pentru comenzi de ochelari. Copii care simt că au deficiențe în această privință sunt invitați să efectueze acest control gratuit.

În vederea continuării lucrărilor la interiorul bisericii într-un termen cât mai scurt s-a propus ca și în anul acesta cei care au un loc de muncă (care au lucrat și anul trecut) să poată direcționa 2% din impozitul pe venit către biserica din Valea Mare. În zilele următoare veți putea găsi la biroul parohial și formularul necesar.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!