1. Programul Liturgic: 8.30, 11.00, 18.00 (17.30 adoraţie).

2. Colecta va fi pentru susţinerea Editurii „Presa bună”.

3. Luni, 2 iunie, Liturghia de dimineaţă va fi la ora 9.00, pentru că va fi înmormântare.

4. În această săptămână vom avea prima vinere din luna iunie. Începând cu ora 9.00 vom vizita bolnavii din localitate. Pentru ceilalţi credincioşi va fi ocazie de spovezi în fiecare zi, iar joi începând cu ora 18.00. Vineri seara va fi ocazie de spovezi şi împărtăşanie pentru tinerii care participă ca voluntari la Sărbătoarea copiilor. Vor fi şi preoţi oaspeţi.

5. Întrucât se apropie Sărbătoarea copiilor la nivel diecezan rugăm toţi credincioşi să facă curăţenie în faţa porţii, în special pe străzile principale. Facem acest apel, deoarece în localitatea noastră vor veni sâmbăta viitoare peste 3000 de copii şi tineri din întreaga Moldovă, însoţiţi de păstorii lor.

6. Pentru cei interesaţi amintim şi programul evenimentului: începând cu ora 8.00 vor veni grupurile din diverse parohii. Toţii copiii din localitate sunt invitaţi ca până în ora 9.00 să fie în curtea bisericii. La ora 9.30 se va deschide oficial programul, iar la ora 11.00 va fi sfânta Liturghie solemnă prezidată de unul din episcopii noştri.

7. Miercuri, 4 iunie, invităm voluntarii şi tinerii la ultimele pregătiri, precum şi la împodobirea curţii bisericii.

8. Rugăm locuitorii de pe strada principală ca în ziua de sâmbătă, 7 iunie, să fie disponibili la necesităţile care vor apărea pe parcurs.

9. Mulţumim celor care au ajutat sâmbătă la eliberarea curţii şi la celelalte lucrări. Dacă mai sunt persoane care au posibilitatea şi doresc să ajute pentru o bună desfăşurare a Sărbătorii copiilor pot trece pe la biroul parohial.

 Tuturor vă dorim o duminică binecuvântată!!!