1. Programul zilei: 8.30, 11.00, 18.00 (17.30 adoraţie)

2. După Liturghia de seară va fi întâlnire cu animatorii de la Vara împreună ce va fi în perioada 21-27 iulie. Menţionăm că s-a început deja înscrierea. Copiii şi tinerii care doresc să participe sunt aşteptaţi după Liturghia de seară să treacă pe la biroul parohial pentru a se înscrie.

3. Marţi 24 iunie, în sărbătorea Naşterii sfântului Ioan Botezătorul, va avea loc hirotonirea noilor preoţi la Iaşi. Ne rugăm în aceste zile pentru viitorii preoţi, iar marţi seara pr. paroh va celebra o Liturghie de mulţumire pentru cei 18 ani de preoţie.

4. Mulţumim credincioşilor de pe Valea de Sus care au ajutat săptămâna trecută la lucrările de la biserică şi la pregătirea lemnelor pentru iarnă. Săptămâna viitoare cei de pe Valea Dragă sunt rugaţi să fie disponibili atunci când vor fi solicitați pentru a ajuta la unele activităţi care vor fi la biserică. Încercăm ca în fiecare săptămână un sector să ajute la grăbirea finalizării lucrărilor de la biserică.

5. Astăzi este hramul în bisericile din Nicolae Bălcescu şi Gioseni. Sâmbăta viitoare va fi hramul bisericii „Inima Neprihănita a Mariei” din Şerbăneşti, iar duminica viitoare va fi hramul Sfinții Petru și Paul la Bacău centru.

6. Vinerea viitoare avem sărbătoarea Inimii Preafinte a lui Isus şi Ziua monadială de rugăciune pentru sfinţirea preoţilor.

 

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!