Anunţuri luna Aprilie

 Duminica a V-a din Postul Mare

 1. Programul sfintelor Liturghii: 8.30, 11.00, (17.30 Calea sfintei Cruci), 18.00.

După Liturghia de la ora 11.00 va fi la Oratoriu un spectacol prezentat de un grup de tineri din Mărgineni, despre ultimele zile din viaţa Mântuitorului.

După Liturghia de seară va fi cateheza pentru tineri şi repetiţie la corul mare.

2. La ora 14.00 va fi cateheza pentru logodnici.

3. Luni, 7.04.2014, va fi înmormântare la ora 9.00.

4. În Dieceza noastră, în timpul Postului Mare, s-a propus câte o zi de rugăciune pentru comunităţile în care activează Acţiunea catolică. Luni va ajunge ştafeta rugăciunii la Valea Mare. Pe parcusul zilei cei care doresc pot vizita biserica şi se pot ruga în particular. Începând cu ora 16.00 sunt aşteptaţi copiii, pentru diverse activităţi. La ora 17.00 sunt aşteptaţi membrii şi simpatizanţii Acţiunii catolice pentru sfântul Rozariu şi Calea sfintei Cruci. După Liturghia de seară va fi un moment de lectio divina şi o întâlnire cu toţi membrii Acţiunii.

5. De luni până miercuri toţi cei care au buletinul expirat, sau împlinesc 14 ani anul acesta, sunt invitaţi la postul de poliţie pentru a depune documentele necesare pentru obţinerea cărţii de indentitate.

6. Responsabilii cu situațiile de urgență de la Primărie ne-au rugat să vă amintim că este interzisă incedirea terenurilor agricole şi a miriştelor, precum şi focul deschis pe lângă locuinţe. Încălcarea acestor prevederi legale, atrag după sine amenzi foarte mari.

7. Câteva persoane din sat ne-au rugat să le imprimăm fotografiile de la sfinţirea caselor. Cine mai doreşte aceste fotografii să ne anunţe în cursul acestei săptămâni.

8. Se apropie sărbătoarea beatificării episcopului Anton Durcovici şi de la Episcopie am fost rugaţi să ne interesăm de numărul exact al participanţilor la sărbătoare, pentru a obţine biletele necesare intrării pe stadion. Precizăm că biletele sunt gratuite, dar sunt necesare pentru buna organizare. Până marţi seară vă rugăm să vă anunţaţi la biroul parohial toţi cei care intenţionaţi să participaţi la acest eveniment unic în Dieceza noastră (cu autocar, tren sau maşină). Cei care doresc să meargă cu trenul să se anunţe, deoarece deja este programat un tren care să transporte (la un preţ convenabil) participanţii la sărbătoarea de la Iaşi.

9. Dacă mai sunt persoane care încă nu au direcţionat 2% din impozit spre o altă instituţie, îi pot direcţiona spre Fundaţia „Episcop Ioan Duma” pentru susţinerea activităţilor locale.

10. Sâmbătă, 12 aprilie 2014, începând cu ora 10.00 Asociaţia Kolping Moldova va organiza o Calea sfintei Cruci din faţa bisericii noastre spre Ciciola.

11. Duminica viitoare, fiind Duminica Floriilor, va fi Ziua Tineretului pe plan parohial. Toţi tinerii sunt aşteptaţi să fie la Liturghia de seară.

12. A sosit revista Lumina creştinului şi Isus prietenul copiilor! Abonaţii sunt aşteptaţi la biroul parohial.

 Vă dorim o săptămână binecuvântată şi un post rodnic!!!