1. Program liturgic: 8.30, 11.00, 18.00 (17.30 adoraţie)

2. Dacă sunt copii care nu s-au înscris la Vara împreună sunt inivitaţi să treacă cât mai curând pe la biroul parochial.

3. Întâlnirile de formare pentru animatorii de la Vara împreună vor fi în fiecare vineri şi duminică după sfânta Liturghie de seară.

4. Întrucât se apropie sărbătoarea sfântului Mir în comunitatea noastră începem o pregătire mai intensă a candidaţilor. Astfel, pe lângă întâlnirea de sâmbătă la ora 16.00, va mai fi o întâlnire luni la ora 17.30 cu clasele VII-VIII şi miercuri la aceeaşi oră cu clasele a V-VI. În fiecare seară, de luni până sâmbătă, în cadrul Liturghiei, vor fi predici tematice de pregătire în vederea sfântului Mir, la care sunt inivitaţi toţi candidaţii. Pentru ceilalţi copii rămâne întâlnirea de sâmbătă la ora 17.00 pentru pregătirea corului şi ocazie de spovezi.

5. Mulţumim credincioşilor de pe Valea Dragă care au ajutat în această săptămână la lucrările de la Biserică. Săptămâna viitoare sunt aşteptaţi cei de pe Valea de Jos sectorul I.

6. Joi, 3 iulie, între orele 9.00-12.00 la Casa Tineretului va fi o echipă de oftalmologi, care oferă control gratuit, iar pentru cei interesaţi, ochelarii sunt contra cost.

7. În această săptămână avem prima vinere din luna iulie. Vineri, 4 iulie, începând cu ora 9.00 vom merge la bolnavii şi bătrânii din localitate pentru Spovadă şi Împărtăşanie.

8. Pentru cei care doresc să retrăiască bucuria Sărbătorii copiilor s-au realizat DVD-urile cu înregistrarea acestui eveniment. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la biroul parohial.

9. A sosit revista De la răsărit la apus pentru lunile iulie şi august.

Tuturor vă dorim o săptămână binecuvântată!!!