1. Programul liturgic: 8.30, 11.00, 18.00 (17.00 rozariu+adoraţie).

2. După cum aţi putut observa lucrările de renovare a acoperişului bisericii au avansat. Mulţumim primăriei care a subvenţionat cu 40.000 de Roni, plata parţială a învelitorii bisericii. Pentru a putea continua renovarea exteriorului bisericii, avem nevoie şi de ajutorul celor care până acum nu au oferit nicio contribuţie pentru aceste lucrări.

3. În lunile următoare în comunitatea noastră se va organiza printr-un proiect european, cursuri gratuite pentru competenţe anteprenoriale şi de lucrător în comerţ, pentru şomeri, absolvenţi de opt clase şi persoane neangajate. Cine doreşte să se înscrie la aceste cursuri, să se prezinte marţi, 8 iulie, la ora 10.00 la biblioteca comunală, la doamna Farcaş Felicitas cu următoarele documente:

– Copie act de identitate

– Copie certificat de naştere

– Copie diplomă de studii

– Copie certificat de căsătorie pentru cei care şi-au schimbat numele.

4. În perioada 21 iulie – 3 august va fi la Valea Mare, Vara împreună! Dacă sunt persoane sau familii care doresc să colaboreze la pregătirea celor necesare pentru cele două săptămâni de activitate (procurarea tricourile, a materialelor necesare) pot trece pe la biroul parohial.

5. Mulţumim credincioşilor din sectorul I, de pe Valea de Jos, care au ajutat în această săptămână la lucrările necesare la biserică. Săptămâna următoare rugăm pe cei din Valea de Jos sectorul II, să fie disponibili când vor fi solicitaţi.

6. Au apărut revistele Lumina creştinului.

 Tuturor vă dorim să aveţi o duminică binecuvântată de Domnul!