„Domnul ne dăruieşte timpul, pentru a înainta pe calea credinţei. Omul trăieşte o singură dată şi nu de mai multe ori… Timpul este preţios şi fuge, nu se mai întoarce.

    A împlini voia lui Dumnezeu, ar trebui să fie cuvântul de ordine al întregii noastre existenţe.    

    De ce omul se adânceşte în lucruri trecătoare? Pentru că se gândeşte rar la veşnicie…

    Fă binele până ai timp! Va veni o clipă în care, nu vei mai putea face nimic, vei putea doar culege ceea ce ai semănat.

     Să nu-i judeci pe alţii, ci numai pe tine. Această atitudine este baza pe care se construieşte pacea pe pământ.

     Un bun creştin este acela care s-a hotărât ferm, să împlinească voința lui Dumnezeu. El este delicat şi bun cu aproapele său. Se încredinţează întotdeauna Domnului, cu un suflet umil şi sincer. Se obişnuieşte să rabde propriile greşeli şi cele ale altora. Străduindu-te să te schimbi, trebuie să treci de la mediocritate, la sfinţenie…

     Gândeşte-te! Dumnezeu ţi-a încredinţat de-a lungul vieţii tale o misiune particulară! El aşteaptă ca această misiune să fie împlinită de tine şi numai de tine! Numai tu o poţi face, nimeni nu te poate înlocui. Dacă această misiune nu este terminată, va rămâne neîndeplinită o veşnicie!

    Să faci ca sufletul tău şi al altora să devină tot mai frumos şi să ajuţi pe aproapele să înainteze spre fericirea veşnică!

    În fiecare dar, primit de la Dumnezeu, există o îndatorire, o cerere, o responsabilitate. Mulţumeşte-i Domnului pentru această misiune şi străduieşte-te să o împlineşti. Nu ştii cât timp îţi rămâne pentru a o duce la bun sfârşit. Fie ca toţi să-şi poată împlini propria misiune!”

( Din mesajele primite de Maria Simma)