Pages Menu

Postat de in data de dec. 2, 2017 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 03 decembrie 2017

 

 

 

 

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.00 Adorație euharistică + Rozariu

17.00 Sfânta liturghie de seară în cadrul căreia membrii Acțiunii catolice vor depune adeziunea pentru noul an asociativ; (nu va fi cateheză pentru tineri)

 

Am început Adventul, postul Crăciunului, în care suntem invitați să participăm mai des la sfânta Liturghie și la sfintele sacramente. La fiecare liturghie va fi o meditație care să ne pregătească pentru sărbătoarea Nașterii Domnului. Predicile de dimineață vor avea ca temă: Poruncile DomnuluiCale spre Paradis.

 

Amintim celor interesați că duminica trecută s-au strâns 950 ron, la colecta pentru susținerea seminariilor noastre diecezane.

 

După liturghia de la ora 11.00 va fi repetiția la corul mare.

 

Miercuri, 6 decembrie, la ora 11.00, va avea loc la Bacău centru hramul sfântului Nicolae.

 

Vineri, 08 decembrie, avem solemnitatea Neprihănitei Zămisliri, prilej cu care vom celebra două sfinte liturghii la orele 9.00 și seara la ora 18.00 (precedată de rozariu la ora 17.30).

 

În această săptămână continuăm novena de pregătire și pentru comemorarea episcopului nostru martir Anton Durcovici care se va celebra în ziua de 10 decembrie.

 

Persoanele care doresc să se aboneze la publicațiile diecezane (Lumina creștinului, De la Răsărit la Apus, Mesagerul sau Isus prietenul copiilor) sunt rugate să se anunțe cât mai curând la biroul parohial pentru a putea beneficia de reducerile oferite.

 

S-a început adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarea săptămână așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

 

 

Vă dorim tuturor un Advent plin de haruri!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.