Pages Menu

Postat de in data de oct. 5, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 06 octombrie 2019

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Liturghia solemnă prezidată de episcopul Iosif Păuleț cu ocazia Centenarului Surorilor Franciscane Misionare de Assisi.

17.00 Rozariu și adorație euharistică;

18.00 Sfânta Liturghie de seară;

   Sâmbăta viitoare, începem catehezele săptămânale cu copii de clasele I-VII. În special cei de clasa a III-a sunt așteptați începând de luni, pentru înscrierea la Prima Sfântă Împărtășanie. Totodată duminica viitoare, după liturghia de seară vom începe cateheza tinerilor unde îi așteptăm pe toți tinerii inclusiv cei de clasa a VIII-a.

Continuăm luna octombrie, închinată sfintei fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară, începând cu ora 17.25, avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului.

Abonații care nu au luat noul număr al publicației Mesagerul sfântului Anton, Lumina creștinului, și Isus Prietenul copiilor, sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim celor de pe sectorul I Valea Dragă care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe sectorul II Valea Dragă.

Mulțumim tuturor voluntarilor care au ajutat la pregătirea sărbătorii Centenarului Surorilor din comunitatea noastră. Le mulțumim și surorilor pentru tot apostolatul făcut în ultimele decenii în comunitatea noastră.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.