Pages Menu

Postat de in data de oct. 3, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri 04 octombrie 2020

8.30 Liturghia copiilor;

11.00 Liturghia comunitară – Repetiție la cor

17.00 Rozariu și adorație euharistică;

18.00 Sfânta Liturghie de seară;

Astăzi este hramul sfântului Francisc la Cleja și Bacău Izvoare, iar la Schineni este hramul sfintei Tereza a Pruncului Isus. La Roman va avea loc

După-amiază, la ora 16.00 are loc întâlnirea membrilor și simpatizanților Acțiunii Catolice tineri și adulți. Pot participa și cei care doresc să se înscrie pentru prima dată anul acesta în A.C.

Continuăm luna octombrie, închinată sfintei fecioare Maria Regina Rozariului. În fiecare seară, începând cu ora 17.20 avem sfântul rozariu în biserică cu litania în cinstea Maicii Domnului. Copiii care dorsc să participe la programul special pentru luna octombrie, pot trece pe la birou să primească foaia cu activitățile din această lună.

Abonații care nu au luat noul număr al publicației Lumina creștinului,  Isus Prietenul copiilor și de la Răsărit la apus pe ultimele două luni din an sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Mulțumim celor de pe sectorul II Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare invităm voluntari de pe sectorul III Valea de Jos.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.