Pages Menu

Postat de in data de iul. 4, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 5 iulie 2020

08.30: Liturghia copiilor urmată de întâlnirea cu părinții a copiilor de la Prima Sf. Împărtășanie

11.00: Liturghia comunitară.

17.00: Adorația euharistică cu rozariu inclus

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Miercuri, 8 iulie, între orele 10.00 – 12.00, la oratoriu, cei care doriți puteți face un control oftalmologic gratuit cu posibilitatea de a comanda ochelari.

Din partea Poliției, am fost rugați să anunțăm că pe data de joi, 9 iulie 2020, între orele 09.00-16.00 la Sediul Primăriei Faraoani se va organiza o acțiune pe linia punerii în legalitate a persoanelor cărora le expiră sau a expirat actul de identitate. Cu această ocazie se vor face acte de identitate persoanelor care împlinesc 14 ani până la data de 9 iulie 2020. Pentru un bun curs al activității, vă rugăm ca până pe data de 8 iulie, anul curent, să contactați lucrătorii Postului de Poliție, în vederea completării dosarelor.

Sâmbătă, 11 iulie, începând cu ora 9.00, la parohia Sf. Nicolae din Bacău, va avea loc cursul pentru logodnici și pentru tinerii care doresc să se căsătorească în următorii ani.

Mulțumim voluntarilor care au ajutat în ultima perioada la diferitele activități (curățenia generală din cimitir; pregătirea și montarea noilor bănci și mese de la Ciciola). Invităm pe cei care nu au reușit să facă curățenie în interiorul mormintelor, să treacă pe la cimitir în săptămâna următoarea. Cei care mai obișnuiesc să urce în zona capelei de la Ciciola, sunt rugați să folosească cu atenție spațiul, băncile și mesele, lăsând mereu curățenie în acel loc sacru.

Au sosit revistele Lumina Creștinului și Isus Prietenul copiilor pe care le puteți găsi la biroul parohial.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I Valea Dragă care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul II Valea Dragă.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.