8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară;

16.00 Adorație euharistică comunitară;

17.00 Sfânta liturghie de seară – cateheza tinerilor

 

Mulțumim credincioșilor care au oferit diverse produse pentru susținerea seminarului din Bacău. La liturghia de seară va fi prezent un preot de la seminar care va celebra pentru toți binefăcătorii seminarului.

 

Duminica viitoare avem solemnitatea Cristos Regele Universului. După liturghia de la ora 11.00 vom avea adorație perpetuă ca și în anii precedenți (12-13 adorație particulară pentru cei care nu pot participa la o altă oră; 13-14 adorația copiilor; 14-15 adorația tinerilor 15-16 adorația asociațiilor locale și grupurile de rugăciune; 16-17 adorația comunitară).

 

Colecta de duminica viitoare va fi pentru susținerea seminariilor diecezane.

 

Întrucât se apropie Postul Crăciunului, s-a propus pentru sâmbăta viitoare, după liturghia de seară un program recreativ – educativ pentru toți adolescenții și tinerii comunității noastre. Cei interesați sunt așteptați la ora 18:00 la oratoriu.

 

S-a început adunarea articolelor pentru noul număr al revistei „Ecouri din Vale”. În următoarele două săptămâni așteptăm articole și poezii pe tema Adventului și Crăciunului, precum și alte mărturii interesante pentru viața comunității noastre.

 

Au sosit calendarele diecezane de perete ca în anii trecuți (3 lei), dar anul acesta s-a tipărit și un calendar special catolic-ortodox cu imagini din biserica noastră (7-10 lei). Cei interesați puteți găsi aceste calendare la biroul parohial.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul Costița.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!