8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
17.00 Calea sfintei cruci
17.30 Sfânta liturghie de seară;
În zilele de miercuri, vineri și duminică, avem calea sfintei cruci la ora 17.00, urmată de sfânta liturghie. În timpul postului mare sfântul sacrament va fi expus pentru adorație întreaga zi de joi, iar adorația comunitară va fi la 17.00.
De la centrul misionar diecezan am fost rugați să colaborâm la proiectul: „Cutia speranței pentru Africa”. Copiii, dar și ceilalți credincioși pot lua de la biroul parohial o cutiuță în care să pună rodul economilor și jertfelor lor din timpul Postului Mare, pentru a susține operele misionare.
Miercuri va fi prezent la Liturghia de seară părintele Blaj Ioan, misionar în Ecuador, care ne va vorbi despre viața de misionar și modalitățile de a susține misiunile.
Anunțăm pe cei interesați că am primit zilele trecute radiouri care recepționează postul „Radio Maria”. Cei care nu au în casa lor un radio care să prindă această frecvență, sau doresc să facă un cadou celor care nu au posibilitatea să achiziționeze, pot trece pe la biroul parohial.
Începând cu prima duminică din martie vom începe pregătirea logodnicilor în vederea căsătoriei. Rugăm tinerii care au în plan să se căsătorească anul acesta să se înscrie la biroul parohial pentru a putea începe pregătirea. (prima întâlnire duminică, 1 martie ora 14.00)
Întrucât se apropie sărbătoarea Paștelui dorim să pregătim și revista noastră locală „Ecouri din Vale”. Cei care au talent de a scrie articole sau poezii pe tema postului sau a învierii Domnului, precum și diverse teme pentru familii, sunt rugați să aducă compozițiile la parohie până la jumătatea lunii martie.
Din partea Poliției am fost rugați să anunțăm că pe data de 17 martie 2015, între orele 09.00-16.00 la Sediul Primăriei Faraoani se va organiza o acțiune pe linia puneri în legalitate a persoanelor cărora le expiră sau a expirat actul de identitate. Cu această ocazie se vor face acte de identitate persoanelor care împlinesc 14 ani până la data de 17 mai 2015. Pentru reușita acestei acțiuni, cei vizați sunt rugați ca în săptămâna 09-15.martie 2015 să contacteze lucrătorii Postului de Poliție în vederea completării dosarelor.
A sosit revista Mesagerul sfântului Anton și De la Răsărit la Apus. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată și
un post mare plin de haruri!