8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
16.30 Adorație euharistică.
17.00 Sfânta liturghie de seară;
Luni, 2 februarie, în ziua mondială a persoanelor consacrate, sărbătorim Întâmpinarea Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă dar liturghiile vor fi la orele 9.00 și 18.00 pentru a putea participa și cei care lucrează în oraș. La fiecare liturghie vor fi binecuvântate și lumânările.
Marți, 3 februarie, celebrăm memoria sfântului episcop martir Blaziu. După sfânta liturghie vom primi fiecare personal binecuvântarea cu lumânările sfințite pentru a fi feriți de bolile de gât și de orice alt rău. Liturghiile vor fi la orele 9.00 și 18.00.
Săptămâna aceasta începem o nouă serie de vineri I din lună. Cei care doresc să urmeze această devoțiune în cinstea Inimii preasfinte a lui Isus, și nu se pot deplasa la biserică, să se anunțe la biroul parohial pentru a fi luați în evidență. Precizăm că cei care au urmat vinerile I din lună în anul trecut nu mai este necesar să se înscrie.
În vederea acoperirii datoriilor cu lucrările la biserică într-un termen cât mai scurt s-a propus ca anul acesta cei care au un loc de muncă (care au lucrat și anul trecut) să poată direcționa 2% din impozitul pe venit către biserica din Valea Mare. Cine dorește să facă această ofertă este rugat să treacă pe la biroul parohial.
A sosit revista Lumina creștinului pe luna februarie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial pentru a primi revista.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!