Anunțuri  în vederea Sărbătorii Copiilor, Valea Mare, 7 iunie

Pentru buna desfășurare a Sărbătorii copiilor, în urma discuțiilor cu responsabilii Primăriei și Poliției s-au luat următoarele hotărâri:

În ziua de 7 iunie începând cu ora 08.00 vor fi reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei ajutați și de voluntari din rândul tinerilor pentru menținerea ordinii în zona bisericii și pe strada principală.

Prin hotărâre din partea Primăriei în această zi este interzis comerțul ambulant în localitate.

Între orele 08.00-16.00 va fi restricționată circulația vehiculelor de la biserică și până la școală. Preoții și invitații oficiali vor fi direcționați pe Valea Dragă și vor parca pe partea dreaptă, înainte de a ajunge la biserică.

Participanții la sărbătoare vor coborâ din mijloacele de transport în zona școlii și vor veni pe jos până la biserică. Autocarele vor parca la Casa albastră și în zona Mănăstirii (pe strada principală, partea dreaptă mergând spre oraș). Dacă vremea va fi prielnică și drumurile se vor aglomera, microbuzele și mașinile mici vor fi direcționate și spre Stadion.

Vor fi toalete ecologice mobile spre Valea de sus și la casa dăscălească. Se vor putea folosi și cele de la Oratoriu precum și cele din spatele bisericii. Cei interesați vor putea folosi toaletele de la Scoală și de la Sala de sport (voluntarii vor direcționa pe cei interesați și spre sursele de apă).

După Liturghie responsabilii de grup (care la venire au anunțat la centrul de primire numărul participanților) vor prelua pachetele cu gustarea pentru membrii grupului. Rugăm pe toți participanții ca resturile să fie puse în tomberoanele și în coșurile de gunoi care vor fi amplasate în diverse locuri.

Mulțumim tuturor pentru colaborarea la buna desfășurare a acestei sărbători.

Mai multe detalii despre sărbătoarea copiilor găsiți la adresa:    http://www.sarbatoareacopiilor2014.blogspot.ro/