08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Liturghia de luni seara va fi la ora 18.00.

Marți, 15 august, avem Solemnitatea Adormirea Maicii Domnului. În parohia noastră, programul liturghiilor va fi dimineața la ora 8.30 și seara la 17.00. La 16.30 va fi adorație euharistică.

Cei care nu pot merge la Cacica, dar doresc să cinstească în mod special sărbătoarea Înâlțării la cer a sfintei fecioare Maria, pot participa la sărbătoarea de la Barați care va începe luni seară la orele 18.00 și va continua marți cu liturghia solemnă la ora 11.00.

În ziua de marți 15 august, începând cu ora 18.00, la baza sportivă de la Valea Mare, va avea loc Ziua comunei la care sunt invitați toți cetățenii care doresc să fie o seară împreună.

Mulțumim vălemărenilor care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Mulțumim anticipat tuturor care au ajutat și vor mai ajuta la continuarea lucrărilor. Dacă mai sunt enoriași întorși din străinătate care vor să ajute la finalizarea lucrărilor de la interiorul bisericii pot trece pe la biroul parohial. Vă asigurăm pe toți de rugăciunile noastre și de recunoștința întregii comunități.

Sâmbătă, 19 august, dacă vremea va fi prielnică, la ora 9.00 vom merge din fața bisericii spre capela de la Ciciola dedicată sfintei fecioare Maria Regină, unde vom celebra o sfântă liturghie pentru înaintașii noștri care au murit în acele locuri. Rugăm responsabilii grupurilor parohiale din comunitate să se organizeze pentru masa participanților la acest pelerinaj.

Sâmbătă seara, după liturghia de la ora 18:00, va avea loc inaugurarea centrului de îngrijire la domiciliu care este situat pe locul fostei case parohiale. Vor fi invitați din partea episcopiei și Centrului Caritas Iași precum și reprezentanți de la județ.

Duminica viitoare la ora 11:00 este liturghia hramului comunităților din Mărgineni și Coman.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul II, Valea Dragă pentru ajutorul dat la curățenia din Biserică. Vinerea viitoare, după liturghia de seară, sunt invitați voluntari de pe sectorul I, Valea de Sus pentru curățenia săptămânală din biserică.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!