Anunțuri

 

Duminică, 27 august

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

Mulțumim vălemărenilor întorși acasă din străinătate care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Ne vom ruga în continuare pentru toți cei care au contribuit și vor contribui la lucrările de renovare a interiorului bisericii noastre.

 

Miercuri, 30 august începem novena de pregătire la sărbătoarea Nașterii sfintei fecioare Maria. Ne vom ruga în aceste zile, prin mijlocirea fecioarei Maria, pentru pacea și binecuvântarea familiilor și pentru împăcarea familiilor dezbinate.

 

Se apropie luna septembrie când se va tipări un nou număr al revistei noastre locale „Ecouri din Vale”. Invităm pe cei care au talent să pregătească în următoarea săptămână articole sau poezii cu mesaj pentru toți cititorii.

 

Săptămâna aceasta vom avea prima vinere din luna septembrie, prilej cu care vom vizita bătrânii și bolnavii din sat.

 

Miercuri, 30 august, începând cu ora 10, persoanele interesate, pot efectua un control oftalmologic gratuit la Oratoriu, cu posibilitatea de a comanda ochelari în condiții avantajoase de preț.

 

Mulțumim voluntarilor de pe Valea de Sus care au ajutat la curățenia în biserică. Pentru sâmbăta viitoare rugăm să se mobilizeze credincioșii de pe sectorul I, Valea de Jos.

 

Vă dorim o săptămână binecuvântată!