Anunțuri

 

Duminică, 03 septembrie

 

 

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.00: Adorația euharistică (rozariu inclus)

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

 

Luni, 4 septembrie, începând cu ora 10 va avea loc meditația lunară a terțiarilor ținută de părintele Anton Acatrinei. Liturghia va fi la ora 12.

 

Vineri, 8 septembrie, avem sărbătoarea Nașterii sfintei fecioare Maria. Chiar dacă nu este sărbătoare de poruncă suntem invitați să participăm fie la liturghia de dimineață (ora 6.30), fie la liturghia de seară (ora 19.00).

 

Sâmbătă, 9 septembrie va avea loc la Oratoriul Don Bosco din Bacău „Ziua verilor împreună”, la care sunt invitați copii din mai multe parohii. (Copii din comunitate care doresc să participe la acest eveniment să rămână în biserică pentru înscriere).

 

Duminica viitoare va fi hramul comunității din Valea Seacă și Luizi Călugăra. Liturghia va fi celebrată la ora 11.00. Pentru a da posibilitatea credincioșilor din comunitate să participe la aceste hramuri, liturghia de duminica viitoare de la ora 11 va fi suspendată. Hramul la biserica Înălțarea sfintei Cruci va fi la data de 17 septembrie.

 

Duminica viitoare, 10 septembrie, vom celebra liturghia de dimineață pentru toți copii și adolescenții care vor începe noul an școlar. Recomandăm tuturor copiilor o spovadă bună la încheierea vacanței pentru ca Isus să ne însoțească și să ne ocrotească și în noul an. Recomandăm tuturor părinților sau bunicilor să-și trimită copii și nepoții la grădiniță și la școală pentru a primi o educație cât mai bună.

 

Felicităm credincioșii din comunitate care au făcut curățenie a mormintele rudelor înmormântate în cimitirul nostru, dar rugăm pe cei care încă nu au îngrijit mormintele celor dragi dar și pe cei care au lăsat buruienile prin cimitir să le ducă la locul special amenajat în spatele cimitirului. Mulțumim tuturor pentru înțelegere.

 

Mulțumim credincioșilor care în ultima săptămână au făcut o ofertă pentru lucrările de la interiorul bisericii. Mulțumim și credincioșilor de pe sectorul I Valea de Jos care au ajutat la curățenia din Biserică. Sâmbăta viitoare sunt invitați la curățenie voluntari de pe sectorul II Valea de Jos (de la Duma Dănuț până la Roca Bernardin).

 

Au sosit revistele Lumina creștinului și De la Răsărit până la Apus pe luna septembrie.

 

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!