11.00: Sfânta Liturghie solemnă a învierii;
18.00: Sfânta Liturghie de seară (urmată de sceneta de Paști).
Luni și marți, (a II-a și a III-a zi a Paștelui) Sfintele Liturghii vor fi la: 10.00 și 18.00.
Marți, 7 aprilie, după liturghia de seară va avea loc în biserică un concert susținut de Cvartetul Consonanțe din Bacău, din care face parte și Iulian Bolog nepotul fostului veteran de război, Mihai Gherghina. Piesa se intitulează „Ultimele 7 cuvinte ale Mântuitorului”, de Joseph Haydn.
Duminica viitoare este duminica Divinei Milostiviri. Vom continua și în zilele premergătoare novena specială prevăzută pentru această sărbătoare.
Tot duminica viitoare avem în comunitatea noastră Primonda. S-a propus ca pentru anul acesta sărbătoarea să aibă loc după liturghia de la ora 11.00 pentru ca bucuria să poată continua toată după-amiaza (va participa și orchestra din comunitate).
În urma ploilor în localitatea Berindeşti de lângă Răcăciuni s-au produs alunecări de teren. Zeci de case au fost distruse nemaiputând fi locuite. PS Petru Gherghel face apel către toate parohiile din dieceză la rugăciune şi solidaritate cu oamenii greu încercaţi din Berindeşti.
În ziua de duminică, 12 aprilie 2015, păstorul diecezei a dispus să se organizeze o colectă specială în toate bisericile din dieceză, părinţii parohii îndemnând pe toţi credincioşii să se alăture acestei acţiuni de solidaritate creştină. Doi credincioşi, la ieşirea din biserică, la finalul sfintelor Liturghii, vor aduna oferta oamenilor.
Au sosit revistele Lumina creștinului, Mesagerul sfântului Anton și Isus prietenul copiilor pe luna aprilie. Abonații sunt rugați să treacă pe la biroul parohial. La birou mai puteți găsi radiouri care recepționează radio Maria, CD-uri, diverse cărți, felicitări speciale de Paști, precum și alte obiecte religioase.
Vă dorim tuturor un Paște fericit și un timp pascal plin de bucuria învierii Domnului!