1. Duminică, 15 decembrie 2013, după Liturghia de la ora 11.00 va fi la oratoriu un târg de obiecte şi produse tradiţionale prezentate de producători din comuna noastră. Cei interesaţi pot admira sau achiziţiona unele din aceste produse.

2. Repetiţiile pentru corul de Crăciun se vor face după următorul program: în fiecare duminică după Liturghia de la ora 11.00 este repetiţie generală cu toate vocile, luni, după Liturghia de seară, este repetiţie cu vocile feminine, iar miercuri, după Liturghia de seară va fi repeţie cu vocile bărbăteşti.

3. Marţi, 17 decembrie, începe timpul special de pregătire pentru sărbătoarea Crăciunului.

4. Vineri, 20 decembrie, va fi spovada bătrânilor şi bolnavilor din sat, începând cu ora 9.00. Dacă mai sunt persoane care nu sunt înscrise la vinerea întâi să se anunţe la biroul parohial până joi seara.

5. Vineri după slujba de seară va fi un moment penitenţial şi ocazie de spovadă pentru toţi tinerii din comunitatea noastră.

6. Sâmbăta, 21 decembrie programul catehehic pentru copii va începe cu ora 16.00 când vor fi şi ocazii de spovezi pentru copii ca pregătire pentru Crăciun.

7. Duminică, 29 decembrie 2013, în sărbătoarea sfintei familii vom sărbători toate familiile din comunitatea noastră. Cei care în acest an au împlinit un număr jubiliar de ani de căsătorie (5, 10, 15, 20, 25,…50) sunt aşteptaţi într-un mod special pentru a-i mulţumi Domnului pentru anii frumoşi petrecuţi împreună şi pentru un moment de împărtăşire personală.
Cei care mai doriți calendare sau abonamente pentru 2014 sunteți invitați la biroul parohial.
Tuturor vă dorim în continuare un Advent binecuvântat cu multe haruri!