08.30: Liturghia copiilor.
11.00: Liturghia comunitară.
17.30: adorație euharistică.
18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Astăzi la ora 11.00, va fi în parohia Gioseni, hramul „Nașterea sfântului Ioan Botezătorul”.
Întrucât miercuri, 24 iunie avem sărbătoarea „Nașterea sfântului Ioan Botezătorul”, vă invităm, ca în zilele premergătoare să ne rugăm pentru diaconii care vor fi hirotoniți preoți cât și pentru toate persoanele consacrate.

Dacă mai sunt copii care încă nu s-au înscris pentru Vara împreună 2015, sunt așteptați la birou cât mai curând, pentru a putea comanda materialele necesare acestei activități cu cei mici care va avea loc în perioada 20-26 iulie.

La 1 iulie dorim să completăm grupul ministranților. Dacă sunt copii de la clasa a treia precum și de clasele mai mari care doresc să se înscrie îi așteptăm cât mai curând la biroul parohial.

La biroul parohial s-au adus câteva CD-uri cu cântece religioase, compuse și interpretate de o persoană consacrată din dieceza noastră. Cei care doriți să aveți în casă o muzică creștină puteți achiziționa acest CD, susținând în același timp și operele misionare.

Au sosit la biroul Parohial revistele De la răsărit la apus și Mesagerul sfântului Anton. Abonații sunt rugați să ridice cât mai curând aceste publicații.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!