8.30 liturghia copiilor;
11.00 Sfânta Liturghie comunitară.
16.00 Adorație euharistică (rozariul inclus)
17.00 Sfânta liturghie de seară;
După Liturghia de la ora 11.00 va avea loc întâlnirea asociațiilor și a grupurilor de rugăciune pentru organizarea Rozariului viu.
S-a propus din partea mai multor familii din comunitate ca la liturghia copiilor, aceștia să poată ocupa băncile din față pentru a putea participa cât mai activ la liturghie. Adulții care îi însoțesc sunt rugați să stea fie în băncile din spate fie în băncile laterale.
S-a mai propus ca la liturghiile din timpul săptămânii să se lase libere câteva bănci din apropierea confesionalului.
De asemenea dorim să organizăm cât mai bine și cimitirul nostru. Au fost câteva înmormântări la care groparii au dat emoții celor prezenți prin modul de a coborî sicriul în groapă. Pentru a se evita asemenea situații s-a propus în cadrul comitetului să fie o echipă bine pregătită pentru un asemenea moment. Această echipă ne va ajuta și la întreținerea cimitirului.
Dacă mai sunt persoane care au fost angajate anul trecut la diverse firme și încă nu au direcționat 2% din impozitul pe venit, către o altă instituție pot face această direcționare către biserica din Valea Mare.
În perioada 20-27 martie va fi un pelerinaj la Medjugorje organizat de o firmă specializată în organizarea de pelerinaje. Cei interesați pot afla mai multe amănunte la afișierul din biserică sau la biroul parohial.
Dacă mai sunt persoane abonate care nu au luat revista Lumina creștinului pe luna februarie să treacă pe la biroul parohial.

Vă dorim tuturor o duminică binecuvântată!