Din anul 2000 are loc la fiecare 2 luni în România o noapte de veghe în biserici catolice sau greco-catolice. La aceste nopți sfinte participă creștini din diverse dieceze și eparhii ale țării cu scopul de a se ruga și a medita împreună. La Valea Mare va fi a 94-a Noapte de veghe și programul va cuprinde: Sfintele Liturghii, meditații, adorații euharistice, procesiuni, Calea Sfintei cruci, Sfinte Rozarii meditate, rugăciunea Breviarului, cântece și diverse mărturii.

Fiecare căutător de Dumnezeu va veni cu intenții speciale personale, dar ne vom ruga și pentru anumite intenții generale: Unitatea creștinilor; pace in familii, în țară și în lume. ispășirea păcatelor noastre și ale tuturor creștinilor; oprirea avorturilor, recunoașterea persoanei din momentul concepției și apărarea dreptului la viață; pentru statornicia în credință și ocrotirea celor plecați în țări străine; pentru binefăcătorii Bisericii; și pentru toți susținătorii Radio Maria.
Cei care veniți de mai departe și nu aveți mijloc de transport propriu, puteți lua autobuzul din Autogara Bacău spre Valea Mare-Faraoani, la orele: 14.30 și 16.30.
Cei care nu puteți ajunge la Noaptea de veghe de la Valea Mare, aveți posibilitatea să ascultați în direct cele 12 ore de program, începând cu ora 18.00, la RADIO MARIA. Vă așteptăm cu drag! Audiție plăcută tuturor!

Invitatie la Noaptea de Veghe