Pages Menu

Postat de in data de aug. 10, 2019 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 11 august 2019

08.30: Liturghia copiilor.

11.00: Liturghia comunitară.

17.30: Adorația euharistică.

18.00: Sfânta Liturghie de seară.

Miercuri, 14 august, se va merge în pelerinaj spre Cacica. Cei care vor rămâne acasă pot participa la programul din parohia noastră. Miercuri seara liturghia va fi la ora 18.00 după care se poate merge spre Barați, pentru liturghia din ajun de la ora 20.00 urmată de procesiune.

Joi, programul Sf. Liturghii este la ora 9.00 și la ora 17.00. Liturghia este cu o oră mai devreme pentru că întreaga comunitate este invitată la Ziua Comunei, care se va desfășura pe terenul de sport din localitatea noastră. Cei care doriți să participați la hramul de la Barați, liturghia va fi la ora 11.00.

Mulțumim vălemărenilor întorși acasă din străinătate care au trecut pe la biroul parohial și au făcut deja o ofertă pentru lucrările de la biserică. Chiar dacă fiecare familie are diverse obligații proprii, invităm să ne gândim fiecare și la biserica noastră făcând o ofertă, după posibilități pentru continuarea lucrărilor de la interior. Mulțumim anticipat tuturor pentru colaborare și vă asigurăm de rugăciunile noastre.

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul Costița, care au ajutat la curățenie în biserică. Invităm sâmbăta viitoare voluntari de pe sectorul I Valea Dragă.

Vă dorim o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.