Pages Menu

Postat de in data de feb. 15, 2020 in Diverse | 0 comentarii

Anunțuri, 16 februarie 2020

8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

16.30 Adorație

17.00 Sfânta liturghie de seară urmată de cateheza tinerilor

După liturghia de seară va avea loc la Oratoriu, întâlnirea lunară a membrilor Acțiunii Catolice.

Vineri 21 februarie, la ora 09.00 va începe întâlnirea lunară a terțiarilor. La ora 11.00 se va celebra Sfânta Liturghie.

Săptămâna aceasta reluăm programul catehetic pentru copii și tineri. Vineri seara repetiție la corul tinerilor; sâmbăta de la ora 15:00 cateheza claselor I-VII, urmând apoi repetiția la corul copiilor, rozariu și liturghie, iar duminica seara, după liturghie, va fi cateheza tinerilor. Invităm totodată tinerii, să participe luni după liturghia de seară, la un moment de rugăciune Taize.

În prima duminică din Postul Mare, vom începe pregătirea logodnicilor în vederea căsătoriei. Tinerii care doresc să se căsătorească anul acesta sunt invitați să se înscrie la biroul parohial. Oficial catehezele, vor începe, duminică 1 martie.

Ca și în anii trecuți, cei care sunt angajați pot direcționa 3,5% din impozitul pe venit, către parohia noastră. Puteți găsi la biroul parohial și formularul necesar.

A sosit revista De la Răsărit până la Apus pentru următoarele luni.

Mulțumim celor din sectorul II Valea de Sus care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare sunt așteptați să dea o mână de ajutor cei din sectorul I Valea de Jos.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.