8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta liturghie comunitară la cimitir

16.30 Adorație euharistică;

17.00 Sfânta liturghie de seară urmând apoi cateheza tinerilor

 

După liturghia de seară, s-a propus o adunare generală a Acțiunii Catolice din comunitatea noastră. Pot participa persoane de toate vârstele care doresc să se implice în bunul mers al activităților din Valea Mare.

 

Mulțumim credincioșilor care au contribuit la colecta în produse pentru susținerea Seminarului din Bacău. Duminica viitoare, la liturghia de seară, un preot de la seminar va celebra sfânta Liturghie pentru toți binefăcătorii.

 

Vineri începem pregătirea colindelor cu tinerii după liturghia de seară. Înscrierea o va face părintele vicar. Sunt așteptați cât mai mulți tineri pentru a se putea face o selecție pentru sărbătorile ce vor veni.

 

Au sosit calendarele diecezane de perete ca în anii trecuți (3 lei), dar anul acesta s-a tipărit și un calendar special catolic-ortodox cu imagini din biserica noastră (7 lei). Cei interesați puteți găsi aceste calendare la biroul parohial. Cei care doriți să vă abonați la publicațiile catolice, pentru anul 2019, puteți să vă înscrieți la biroul parohial pentru a da din timp comanda.

 

Se pot face programări la sfintele liturghii cu prohod pentru anul 2019.

 

Congregația Don Calabria din Răcăciuni, organizează sâmbătă 17 noiembrie, o zi de reculegere pentru băieți și fete începând cu clasa a VI-a până la a VIII-a. Iar sâmbătă, 24 noiembrie, comunitatea Don Calabria organizează o întâlnire cu adolescenți pentru băieți și fete, cu vârsta cuprinsă între 14-22 ani. Cei care doriți să vă înscrieți, puteți găsi mai multe detalii la biroul parohial.

 

Mulțumim credincioșilor de pe sectorul I Valea Dragă care au ajutat la curățenia în biserică. Sâmbăta viitoare așteptăm voluntari de pe sectorul II Valea Dragă.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!