8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară urmată de rugăciunea coroana franciscană

16.30 Adorație

17.00 Sfânta liturghie de seară urmată de cateheza tinerilor

Luni, 18 februarie, este reculegerea terțiarilor din comunitatea noastră. Programul va începe la ora 10 iar la ora 11 va fi sf. Liturghie pentru toți cei interesați.

Din partea dispensarului am fost rugați să anunțăm că cei interesați de analize gratuite (ecografie, EKG), se pot înscrie săptămâna aceasta, marți și joi la dispensarul din sat, iar de luni până vineri la Bacău. Analizele se vor face la dispensarul nostru, luni, 28 februarie, la ora 8.00.

În prima duminică din Postul Mare, vom începe pregătirea logodnicilor în vederea căsătoriei. Tinerii care doresc să se căsătorească anul acesta sunt invitați să se înscrie la biroul parohial. Oficial catehezele, vor începe, duminică 10 martie, când vom avea invitat pe părintele Felician Tiba, responsabilul Oficiului pentru Familii. Tot în prima duminică din Postul Mare, vom avea un program special pentru familii. Părintele Felician va predica la fiecare liturghie.

Mănăstirea Surorilor Franciscane din comunitatea noastră, organizează un week-end pentru tinere, în perioada 22-24 februarie. Persoanele interesate (16-35 ani) sunt rugate să se anunțe la surori sau la biroul parohial.

La propunerea mai multor credincioși, am luat legătura cu un specialist în domeniu IT., și am comandat un video proiector și un sistem de proiecție pentru a stimula participarea activă a enoriașilor la celebrările liturgice. Costul estimativ este de 2000 €. Cei care doresc și au posibilitatea să ajute, se pot înscrie la lista binefăcătorilor de la birou, sau pot pune oferta lor la genuflexorul de la intrarea în biserică, unde se pot pune și alte oferte pentru finalizarea lucrărilor de restaurare, a interiorului bisericii noastre.

În această după amiază va avea loc la Oratoriul nostru un turneu de tenis de masă pentru tinerii și adulții din comunitate. Cei interesați sunt rugați să fie prezenți la ora 13.30 pentru tragerea la sorți. Primii 8 vor participa la turneul inter-parohial care va avea loc la Butea, sâmbătă 2 martie.

Mulțumim celor din sectorul III Valea de Jos care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare sunt așteptați să dea o mână de ajutor cei din sectorul Costița.

A apărut revista De la Răsărit până la Apus pentru următoarele luni. Tot la biroul parohial puteți găsi traducerea recentă a Bibliei și alte obiecte religioase.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!