Și copiii din Valea Mare au talent!

După marea sărbătoare a copiilor pe plan diecezan, care a avut loc la Adjudeni, pe data de 1 iunie, în următoarea zi, în satul nostru a avut loc sarbătoarea copiilor pe plan local, unde au avut ocazia să participe toţi copiii care nu au putut veni la Adjudeni.

Aproximativ 60 de copii s-au adunat duminică la ora 14.00, pentru a se întrece în talentul  de a desena pe asfalt, fiecare cu imaginaţia sa, aceasta fiind prima etapă a zilei din cadrul concursului “Si copiii din Valea Mare au talent”. Toți participanții au primit diploma și cele mai frumoase desene au fost premiate de domnul Isidor Ştirbu, coordonatorul acestui concurs de desene.

Bucuria copiilor a continuat la Casa Tineretului,  seara după sfânta liturghie, unde au participat copii talentaţi în cântece, dansuri, piese de teatru, poezii şi rugăciuni. În această etapă au participat copiii cu vârsta cuprinsă între 2 şi 13 ani Primii clasaţi ai acestui concurs, au beneficiat de premii frumoase, oferite de doamna Felicitas Farcaş -“Asociaţia Agnesiana”, părintele paroh Iosif Dămătăr si domnul Isidor Ştirbu – “Asociaţia Ecolul din Vale”.

Cel mai mic copil din sală care știa rugăciunile principale a fost Flavia Cadar (în vârstă de 3 ani), pentru care a primit și premiul special. Toţi cei 20 de participanţi, au fost încurajaţi şi susţinuţi de aplauzele  rudelor și spectatorilor. La sfărşitul concursului toți copiii din sală au primit câte o îngheţată oferită din partea unui binefăcător din sat.

Pe viitor sperăm la cât mai multe spectacole de acest gen din partea copiilor, tinerilor şi adulţilor, la cât mai multe colaborări, pentru a aduce cât mai multe zâmbete şi bunădispoziţie tuturor locuitorilor acestui sat.

Mulţumim tuturor celor care s-au implicat pentru bunul mers al acestei zile.

Beti Antal