8.30 liturghia copiilor;

11.00 Sfânta Liturghie comunitară

16.30 Adorație

17.00 Sfânta liturghie a tinerilor + cateheza

Miercuri, 17 februarie, este Miercurea Cenușii, zi de post și abstinență cu care începem Postul Mare. Liturghia de dimineață va fi la orele 9.00; la 17.00 Calea Crucii urmată de Liturghia de seară, la 17:30. În aceste 40 de zile, premergătoare sărbătorii Paștelui, suntem invitați la mai multă liniște și reculegere, la participarea mai frecventă și activă la Sfânta Liturghie și la Sfintele Sacramente. Amintim că în timpul Postului Mare sunt interzise nunțile, petrecerile și distracțiile zgomotoase.

În timpul Postului Mare, miercurea și vinerea Calea Crucii va fi la orele 17:00, urmată apoi de Sf. Liturghie. Joi, adorația rămâne la ora 17:00 urmată de Liturghie. Duminica, Calea Crucii va fi la orele 16.30.

Întrucât se apropie sărbătoarea Paștelui dorim să pregătim și revista noastră locală „Ecouri din Vale”. Cei care au talent de a scrie articole sau poezii pe tema postului sau a învierii Domnului, precum și diverse teme pentru familii, sunt rugați să aducă compozițiile până la sfârșitul lunii martie.

În prima duminică din Postul Mare, vom începe pregătirea logodnicilor în vederea căsătoriei. Tinerii care doresc să se căsătorească anul acesta sunt invitați să se înscrie la biroul parohial. Oficial, catehezele vor începe duminică, 21 februarie.

Au sosit Bibliile în toate cele 3 formate. Cei interesați le pot găsi la biroul parohial.

Ca și în anii trecuți copiii și toți cei care doresc pot lua cutia speranței de la intrarea în biserică sau de la biroul parohial și în timpul Postului Mare pot pune în ea micile economii pentru a face o bucurie copiilor săraci din Africa.

Vineri, 19 februarie, vor fi momente de reculegere pentru terțiarii din comunitate, începând cu orele 10:00.

Mulțumim celor din sectorul I Valea Dragă care au ajutat la curățenia din biserică. Sâmbăta viitoare sunt așteptați să dea o mână de ajutor cei din sectorul II Valea Dragă.

Vă dorim tuturor o săptămână binecuvântată!